Klubnovinaruzlin.cz: Vsetín spouští Mobilní Rozhlas

22. března 2020

VSETÍN – Pro zájemce, kteří chtějí do mobilních telefonů nebo mailu dostávat upozornění na blížící se nebezpečí, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na kulturní a sportovní akce, spouští vsetínská radnice Mobilní Rozhlas.


„Zájemci se musí zaregistrovat na webu Mobilního Rozhlasu, stáhnout si aplikaci do mobilu a budou se svou radnicí neustále ve spojení,“ informovala tisková mluvčí vsetínské radnice Jana Raszková. „Spuštěním Mobilního Rozhlasu chceme nabídnout další způsob komunikace úřadu s občany.  Jde o cílenou komunikaci, kdy si každý během registrace zaznačí, o jaké informace má zájem, také v jaké lokalitě Vsetína bydlí a zprávy ušité na míru mu přijdou do mobilu či mailu. Zejména nyní, v náročném období, kdy se situace s opatřeními proti nákaze koronaviru mění každou chvíli, ale i v dobách jiných krizových opatření, je možnost zasílání rychlých zpráv velmi užitečná,“ sdělil starosta Vsetína Jiří Růžička. Na první straně webu www.mestovsetin.czje odkaz na Mobilní Rozhlas, kde se zájemci mohou jednoduše a zdarma zaregistrovat.

„Zdarma je také aplikace, kterou si můžete stáhnout do svého mobilního telefonu(Mobilní Rozhlas/Zlepšeme Česko), registrace je možná i na webu mhttps://muj.mobilnirozhlas.cz/register,“ dodala Jana Raszková.

Více zde: https://www.klubnovinaruzlin.cz/news/vsetin-spousti-mobilni-rozhlas/


Související

Kontaktujte nás!